Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- سراي محله منصوريه منگل منطقه 20 آماده ارائه 13 عنوان آموزش کارآفريني و خوداشتغالي همراه با ارائه مجوز رسمي از سازمان فني و حرفه اي به شهروندان متقاضي است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روابط عمومي شهرداري منطقه 20، سراي محله منصوريه منگل منطقه 20 با ويژه برنامه هاي متنوع تابستاني در زمينه هاي هنري، آموزشي، تفريحي، اشتغال زايي آماده ارائه خدمات فرهنگي به شهروندان علاقه مند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين سراي محله داراي آموزش هاي مهارت آموزي و خود اشتغالي در 13 عنوان، گردشگري، طراحي دوخت و لباس، مديريت خانواده، معرق و منبت کاري، قاليبافي، شيريني پزي، صنايع دستي، مزون، ساخت اسباب بازي هاي چوبي، ژله تزريقي، نقشه کشي، برق ساختمان و مکانيک خودرو همراه با ارائه مدرک رسمي از سازمان فني و حرفه اي است که تمامي آموزش ها تا سطح مربيگري ادامه دارد.
تورهاي گردشگري، مشاوره هاي شهروندي، برنامه هاي سلامت محور شامل ويزيت پزشک و چشم پزشک، تست قند خون و فشارخون، سنجش تراکم استخوان، اعزام کارشناس به مدارس، مساجد و همچنين کارگاه هاي سبک زندگي سالم از جمله خدمات رايگان سراي محله منصوريه منگل است که همزمان با ايام تعطيلات تابستان و به منظور غني سازي اوقات فراغت شهروندان، به صورت ويژه به شهروندان ارائه مي شود.
سراي محله منصوريه منگل داراي دوره هاي آموزشي قرآن، مفاهيم علوم و رياضي، سفال و نقاشي، بازي هاي کودکان، زبان انگليسي، رباتيک، ژيمناستيک، تکواندو، بدنسازي، قصه گويي رايانه اي، هنري، عکاسي است و با استفاده از فضاهاي فرهنگي کتابخانه و سالن اجتماعات با برگزاري برنامه هاي همايشي به شهروندان محلي خدمات فرهنگي ارائه مي کند.
طرح هاي حامي و جهاد مهرباني با رويکرد حمايت اجتماعي مردم يار و نذر وقت افراد متخصص از جمله طرح هاي اجتماع محوري است که در اين سراي محلي به اجرا درآمده است و همچنان خيرين و افراد نيکوکار براي جذب اين دو طرح مي توانند به سراي محله منصوريه منگل مراجعه کنند.
سراي محله منصوريه منگل در خيابان فدائيان اسلام، بعد از پل سيمان، کوچه وطن پرست واقع شده است و شهروندان براي کسب اطلاعات بيشتر از برنامه هاي اين مرکز فرهنگي مي توانند با شماره هاي 3680246 و 36800192 تماس بگيرند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۴۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در ۲.۵ سال گذشته خبر داد و گفت: پیشنهاد گسترده تر شدن دامنه شمول در اصلاحیه قانون بیمه بیکاری را ارائه کرده ایم.

علی حسین رعیتی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین آمار مقرری بگیران بیمه بیکاری در کشور اظهار کرد: شهریور سال ۱۴۰۰ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر بود که اکنون به ۱۶۰ هزار نفر رسیده و تعداد قابل ملاحظه ای از مقرری بگیران بیمه بیکاری کم شده است.

وی ادامه داد: با دستورالعمل و تفاهم نامه‌ای هم که بین ما و سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه‌ای انجام شد مصمم هستیم که این عدد کمتر شود چون هم بازار کار به کارگر ماهر و کار بلد نیاز دارد و هم سازمان فنی و حرفه ای آمادگی دارد که آموزش‌های لازم را ارائه دهد تا افراد بیکار به چرخه اشتغال بازگردند.

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری 

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اصلاح قانون بیمه بیکاری اظهار کرد: در قانون پیشنهاد دادیم دامنه شمول گسترش پیدا کند چون قبلاً هم دامنه شمول محدودتر بود و هم کسانی که در منطقه آزاد و ویژه کار می‌کردند مشمول مقرری بیمه بیکاری نمی‌شدند، از طرفی کارگران پروژه‌ای هم محدودیتی برای پوشش‌شان وجود داشت. یک بحث هم در خصوص از کار افتادگی بود مثلاً اگر کسی انتهای بازنشستگی اش بود ممکن بود مشمول مقرری بیمه بیکاری شود و دیگر برگشت به کار انجام نمی‌شد لذا پیشنهاد دادیم که اگر از کار افتاده و ناتوان است برنگردد ولی اگر توان کار دارد ظرف یک سال که مقرری بیمه بیکاری گرفت باید بتواند در جایی مشغول به کار شود و  ادامه فعالیت بدهد و صرفاً دنبال گرفتن مقرری نباشد.
به گفته رعیتی فرد، منابع صندوق بیمه بیکاری محدود است و باید بتواند در شرایط بحران نظیر  کرونا به کمک بیاید تا کسانی که سال‌ها بیمه پرداز بودند را تحت پوشش قرار بدهد.

فرایند بازگشت افراد به چرخه اشتغال

معاون وزیر کار درباره فرایند بازگشت به کار و تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان تامین اجتماعی، وزارت کار و سازمان فنی حرفه‌ای توضیح داد: به موجب این تفاهم نامه کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتماً بعد از ۶ ماه با فراخوانی که صورت می‌گیرد آموزش لازم را ببینند و به محل کار قبلی برگردند. اگر نمی‌توانند در محل قبلی مشغول کار شوند یا برگشت به کارشان با مهارت قبلی نیست، مهارت جدید توسط سازمان فنی و حرفه‌ای برایشان لحاظ می شود که به بازار کار برگردند.
به گفته وی تلاش وزارت کار این است که افراد آموزش‌های لازم را فرابگیرند و به محیط کار برگردند چون هم به نیروی کار نیاز است و هم کسی که سال‌ها کار کرده و صاحب تجربه است می تواند برای کشور مفید باشد.

رعیتی فرد در پایان خاطرنشان کرد: تفاهم نامه سه جانبه ما با سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه ای درحال اجراست و دستورالعمل آن به استانها رفته و هماهنگی ها با استانها انجام گرفته است.کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتما به چرخه آموزش برگردند و آموزش ببینند و در جایی مشغول کار شوند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • با انتخاب یک تلفن سانترال حرفه ای، کسب و کارتان را مدیریت کنید
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • ارتقاء ایمنی اهالی رشت با آموزش در پارک‌ها و بوستان‌ها
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری