Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه قم با اشاره به اینکه بیشتر مدرک بگیران برای پز دادن مدرک می گیرند، گفت: برای کاهش آمار بیکاری باید به آموزش های فنی و حرفه ای توجه بیشتری شود تا افراد با مهارت و خلاقیت بیشتری وارد بازار کار شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر محمد زمان رستمی در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به اینکه امروز کارآفرینی، یکی از مولفه های مهم اقتصاد جهانی است، اظهار داشت: اگر ما به آموزش های فنی و حرفه ای اهمیت بدهیم قطعاً بخش زیادی از مشکل بیکاری نسل جوان مرتفع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز باید زمینه ای فراهم شودتا جوانان به جای پشت میز نشینی در ادارات تبدیل به کارآفرین شوند البته این مسئله باید به کمک دولت صورت بگیرد.

عضو انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به پز دادن با مدرک، گفت: بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی از تحصیلات خود پشیمان هستند چرا که در یک موج مدرک گرایی یک سری رشته های علمی را بدون توجه به بحث مهارت و خلاقیت و علاقه دنبال کرده اند .

وی عنوان داشت: ما اگر به بحث علائق خود و نیز خلاقیتی که خداوند در ذات و فطرت ما گذاشته توجه کنیم ، کشور بیش از پیش در مسیر نوآوری و تولید علم و فناوری حرکت می کند.

دانشگاه های بیکارپرور و فقدان توجه به مهارت و کارآفرینی

این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه متاسفانه واقعیت آن است که دانشگاه های ما امروز شرایطی دارند که بیشتر بیکارپرور هستند، بیان داشت: مشکل این جاست که وقتی قشر عظیمی از جوانانی که می توانستند کار کنند وارد دانشگاه شده و مدرک می گیرند و توقعات هم بالا می رود.

وی خاطرنشان کرد: باید ضمن تحول در نظام آموزشی، اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای در جامعه به خوبی جا بیفتد.

رستمی ابراز داشت: در حال حاضر بچه هایی که وارد دانشگاه می شوند متاسفانه درصد بسیار بالایی از آن ها به خاطر مدرک است و حال آن که در بسیاری از کشورهای پیشرفته، اکثر افراد جویای کار بیش از این که به تحصیل در دانشگاه ها و اخذ مدارک رسمی دانشگاهی فکر کنند، به طی دوره‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای مبادرت می‌ورزند و همین مهارت ها در حد تکنسینی برای ورود آنها به بازار کار کافی است.

وی افزود: از طرفی هم همین کسانی که با مدارک دانشگاهی در جایگاه های شغلی مختلف قرار می گیرند، موظفند برای به روز رسانی دانش حرفه‌ای خود و یا ارتقای شغلی ، سالانه در دوره‌های مهارتی کوتاه مدت و میان مدت شرکت کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۷۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: معلم در مکتب اسلام رسالت و جایگاه ویژه‌ای دارد. توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها، کشور و استان را سروسامان می‌دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی بعدازظهر امروز در بازدید از اداره‌کل آموزش و پرورش استان کردستان و دیدار با مدیرکل و شورای معاونین ضمن تبریک روز و هفته معلم به همه معلمان اظهار داشت: این دیدار با هدف عرض ادب و قدردانی از زحمات فرهنگیان انجام شد.

وی با اشاره به روایتی گفت: هر کس که بیاموزاند و بیاموزد در آسمان و ملکوت آسمان بزرگ انگاشته می‌شود، معلم چنین جایگاهی دارد.

نماینده ولی‌ فقیه در استان کردستان به نقش و جایگاه معلم در دین اسلام و نظام تعلیم و تربیت اشاره کرد و افزود: در روایتی دیگری آمده یا عالم باش، یا معلم باش، یا متعلم باش و یا محب اینها باش. غیر از اینها نباش چراکه هلاک می‌شوید.

وی تصریح کرد: ارزش، جایگاه و مقام معلم بر هیچ کسی پوشیده نیست و همه انسان‌ها به نوعی مدیون زحمات معلمان خود هستند.

پورذهبی با تأکید بر لزوم احترام به معلم و پاسداشت جایگاه علم‌آموزی بیان کرد: معلم در مکتب اسلام رسالت و جایگاه ویژه‌ای دارد. یکی از محوری‌ترین و اصولی‌ترین کارهای ما در استان تمرکز بر اداره آموزش و پرورش است که همواره مورد توجه است.

وی با بیان اینکه بنده معتقدم که توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها، کشور و استان را سروسامان می‌دهد، علی‌رغم زیرساخت‌های زیاد، اما آن چنان که باید و شاید این اماکن مورد توجه قرار نگرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان خاطر نشان کرد: باید به مدارس و کانون‌های فرهنگی تربیتی تقویت و توجه ویژه‌تر شود و دانش‌آموزان با دستاوردهای انقلاب آشنا شوند و اگر سؤال و دغدغه و شبهه‌ای نیز وجود دارد، برطرف شود.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • امام جمعه مهاباد: لازمه پیشرفت کشور سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش است
  • لازمه پیشرفت کشور سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش است
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری