Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فنی‌حرفه‌ای گفت: تعداد جمعیت دانشجویی کشور می‌توانست براساس مدل پاسخگویی به مسائل جامعه، اجتماعی باشد؛ اما این سیاست گذاری منفعلانه نبود تا بتواند نیاز‌های جامعه را مرتفع سازد.

ابراهیم صالحی‌عمران، رئیس دانشگاه فنی‌حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: دست‌یابی به شغل مناسب و منزلت اجتماعی موجب شد تا تب مدرک‌گرایی در جامعه افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با گسترش تعداد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به طور طبیعی کیفیت آموزش کاهش یافت.   صالحی‌عمران ادامه داد: در سال‌های اخیر نوع نگاه تا حدودی تغییر یافته است؛ به طوری که متقاضیان آموزش عالی دریافته‌اند که اخذ مدارک مختلف دانشگاهی، برای ورود به اشتغال صرفا کفایت نمی‌کند.

رئیس دانشگاه فنی‌حرفه‌ای با بیان اینکه یکی از مزیت‌های دانشگاه فنی‌حرفه‌ای ارائه مدرک دانشگاهی و مهارت به دانشجویان است؛ اظهارکرد: تاکید بر اخذ مدرک دانشگاهی رگ و ریشه‌های فرهنگی دارد. می‌توان این تهدید را به فرصت تبدیل کرد. با توجه به اینکه اصل مدرک داشتن در جامعه ما ارزش اجتماعی تلقی می‌شود، ارائه مدرک و مهارت برای دانشگاه فنی حرفه‌ای مزیت خوبی خواهد بود.   وی با بیان اینکه آموزش عالی در این زمینه سیاست منفعلانه‌ای داشته است، اظهار کرد: تعداد جمعیت دانشجویی کشور می‌توانست براساس ساز و کار‌های اقتصادی ومدل پاسخگویی به مسائل جامعه، مدلی اجتماعی باشد. سیاست گذاری اتخاذ شده فعلانه نبود تا بتواند نیاز‌های جامعه را مرتفع سازد در حقیقت قبل از اقدام به گسترش موسسات آموزش عالی باید تاثیر آن بر بخش‌های مختلف اقتصادی، کشاورزی و نیاز به نیروی انسانی متخصص پیش‌بینی شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه فنی حرفه ای مدرک گرایی دانشگاه فنی حرفه ای آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۶۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند

رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی اظهار کرد: با اجرای طرح عملیاتی پیش‌دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ، گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هم‌وطنان تمام محتوای نامناسب مسدود شد و سایر موارد برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیراخلاقی را به خود اختصاص داده است.

مجید با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هم‌وطنان از پلیس فتا برای پاک‌سازی و امن‌سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده گفت: بخش اعظم گزارش‌های این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

وی تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش‌دستانه در خصوص این گونه جرایم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایت‌مدار ایرانی شده، در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هم‌وطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 750745

دیگر خبرها

  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود